In onze drukke leventjes is het van belang om eens wat vaker stil te staan bij dat o zo belangrijke stukje zelfonderhoud. Zelf probeer ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk tijd te besteden aan lichamelijke in- en ontspanning door middel van sport en yoga.

Afgelopen week waren de rollen even omgekeerd en kwam mijn yogadocente naar Just Be voor een moment van ontspanning…

Een mooie beschrijving en recensie van Kelly Post, eigenaresse van en yogadocent bij Yogatijd  foto van YogaTijd.

Hoe gaat het met je? En dan bedoel ik ‘echt’..

..Zorg jij goed voor jezelf op dit moment? Of ren je jezelf vaak voorbij en zeg je snel ‘ja’ terwijl je ‘nee’ bedoelt?

Soms is het goed om hier even bij stil te staan. Zodra je dit signaleert is het tijd voor #Selfcare.  Even een moment voor jezelf, een pauze in de drukte. Dat kan een yogasessie zijn of een dagje sauna, of zoals ik vandaag deed: Een heerlijke massage!

Dat was echt een cadeautje 
Massagepraktijk Just Be – by Linda is yogastudent bij mij en heeft net haar praktijk geopend in Vleuterweide. Ik heb genoten van een heerlijke ontspanningsmassage. Door de massage kom je makkelijker in het hier en nu. In plaats van denken ga je meer voelen. En naast de ontspanning in je hoofd is het natuurlijk super gezond voor je lichaam! Afvalstoffen komen los, spieren worden blij, je huid wordt gevoed.

Ik kwam tot de conclusie dat ik dit eigenlijk veel te weinig doe. Dus vanaf nu: meer Selfcare! 

En wat doe jij dit weekend om goed voor jezelf te zorgen? 

 

Tip! Probeer aankomende zomer eens een yogales van Yogatijd buiten in de Vlindertuin van het Maximapark!

Klik op deze link om door te gaan naar de facebookpagina van Yogatijd