ME

Linda VerduinWelkom bij Just Be! Mijn naam is Linda Verduin.

Graag neem ik jullie mee in mijn verhaal, wie ben ik en wat doe ik?

Om te beginnen, ik volg mijn passie en jaag mijn droom na!
Ieder mens maakt wel eens een periode in zijn leven mee waarin je je niet prettig in je vel voelt. Bepaalde situaties leiden je naar het punt waarop je voelt dat het allemaal niet meer klopt en je ergens bent beland wat te ver van jezelf af staat. Herkenbaar?
En zo vertrok ik naar Bali, tijd voor mezelf en verandering, zelfverzekerd het avontuur tegemoet om te bedenken hoe ik het beste uit mezelf wilde gaan halen en hoe hier invulling aan te geven.
Nog steeds ben ik intens dankbaar voor alle bijzondere mensen die ik heb ontmoet, voor de ervaringen en inspirerende gesprekken die ik heb gevoerd.
Hoe beschrijf je het moment waarop je ineens voelt welke totaal andere richting je in gaat slaan? Het besef om naast de kantoorbaan die je altijd hebt gehad en die zo vanzelfsprekend is iets compleet anders te willen gaan doen? Iets wat zo bij je past.
Een intens blij en goed gevoel. Ik heb het daarna geen moment meer losgelaten!

Luisteren naar je hart, doen wat je het liefste doet, waar je je goed bij voelt.
Dit gevoel dan ook nog eens met andere mensen te kunnen en mogen delen door het geven van ontspanning, verlichting bij klachten en positieve energie.

Met volle overtuiging ben ik na thuiskomst direct gestart met de opleiding tot professioneel masseur, niet wetende hoe mijn leven er een aantal jaren later uit zou zien.
Mijn passie en nieuwe leven met Just Be.

Ja ik ben zeker een dromer maar ook een aanpakker en een doener
Ik ben klein maar denk groot
Ik ben het ene moment heel rustig en lekker in mezelf en het andere moment chaotisch en een stormvloed aan energie en woorden
Ik ben positief en hou van het leven!
Ja ik ben een mix van sunshine with a little hurricane!

Dit ben ik en dit is mijn balans, ik heb het gevonden.
Een niet geheel onbelangrijke boodschap die ik hierbij wil meegeven is, leer te ontspannen, maak tijd voor jezelf, voor even helemaal niets en gewoon zijn.
Welkom bij Just Be

JUST BE

Linda massageErvaar een massage in een warme en sfeervolle ambiance.
Op mijn eigen eigenwijze manier wil ik constant up to date blijven van nieuwe methoden en wil ik voor iedere behoefte een passende behandeling kunnen bieden.
Hiervoor volg ik regelmatig cursussen om Just Be verder te ontwikkelen en het aanbod op korte termijn te kunnen uitbreiden.

Just Be brengt massages op een persoonlijke manier, Just Be luistert, voelt aan en heeft aandacht voor detail.

Maak tijd voor jezelf en luister naar je lichaam. Alles wat jou bijzonder maakt ben je zelf en de enige persoon die voelt wat je echt nodig hebt ben jij!

Mijn persoonlijkheid is mijn logo, mijn massages zijn mijn visitekaartje en hoe jij je voelt na een massage bij Just Be is mijn handelsmerk!