AYURVEDISCHE MASSAGE (VERWACHT)

Deze totale lichaamsmassage is bedoeld om afvalstoffen versneld te helpen afvoeren, de spieren te ontlasten en het gehele lichaam in een staat van ontspanning te brengen.
De massage is gericht op het ontgiften van het lichaam en ervoor te zorgen dat je je rustiger en evenwichtiger zult voelen. Tijdens de massage worden ook jouw levensstijl, stemming en eventuele probleemgebieden besproken.
Zo kan de massage volledig naar jouw behoeftes worden aangepast.
Gedurende een Ayurvedische massage worden je lichaam en geest zowel fysiek, emotioneel als spiritueel aangepakt.
Na deze massage zult je je opgelucht maar ook lichamelijk zwaar voelen. Dit komt doordat alle afvalstoffen aangezet zijn om afgevoerd te worden. Bij stress en andere mentale klachten wordt deze massage gebruikt om de gedachten te kalmeren en het lichaam te helpen ontspannen. De warme olie werkt hierbij rustgevend en ontspannend.

Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig en gezondheidssysteem dat zo’n 5.000/6.000 jaar geleden op schrift werd gesteld. Het is een holistisch systeem dat afkomstig is uit India. Ayurveda betekent: kennis (veda) van het leven (ayus).

Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. Er wordt gebruik gemaakt van warme geurige- op de persoon(lijkheid) toegepaste oliën.
De ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda).

Bij een eerste Ayurvedische massage vindt er een intakegesprek plaats van 20 minuten.

TARIEVEN

90 min € 90,-