ONTSPANNINGSMASSAGE

Wil je je even volledig ontspannen? Een moment voor jezelf? Deze massage is erop gericht om je hoofd en lichaam te laten relaxen. Ook draagt deze massage bij aan het verminderen van stress en ontspanning van de spieren. Kortom, een massage die iedereen wel kan gebruiken!

Lees verder

KLASSIEKE MASSAGE

Heb je behoefte aan een intensievere massage met de focus op je vermoeide spieren of specifieke klachten? Deze massage is vooral gericht op het soepel maken van de spieren, het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en verklevingen van het bindweefsel onder de huid.

Lees verder

FIBROMYALGIE MASSAGE

Fibromyalgie (weke-delen reuma) massage is een zachte vorm van masseren die specifiek gericht is op het verminderen van pijnklachten, stijfheid van gewrichten en spieren. Iedere Fibromyalgie patiënt is uniek, zo ook de totale behandeling.

Lees verder

AYURVEDISCHE MASSAGE

Verwacht
 Heb je behoefte aan een massage die verdergaat dan alleen het masseren van de huid en spieren? Ayurveda is een oude Indiase vorm van genezing. Deze totale lichaamsmassage is bedoeld om afvalstoffen versneld te helpen afvoeren, de spieren te ontlasten en lichaam en geest in een staat van ontspanning te brengen.

Lees verder

NEK-, RUG-, SCHOUDER-, BEEN DEELMASSAGE

Afhankelijk van jouw wens is deze massage gericht op een specifiek aandachtsgebied. Tijdens de intake wordt de klacht en behandeling besproken.

Lees verder